Kledingkast op maat

Vakwerk zorgt voor optimale indeling

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw kledingkast op maat kan maken? Rubens Interieurbouw in Purmerend is een bedrijf dat vakmanschap levert en interieurs op maat kan maken voor u. Een kledingkast is daarbij een voorbeeld van een veelgevraagd object. De kledingkast wordt precies volgens uw wensen op maat gemaakt. We gebruiken daarbij de beste materialen. Rubens Interieurbouw kan bogen op ruime ervaring en mocht al voor veel klanten een op maat gemaakte kledingkast monteren. Reken daarbij op onze expertise en nauwkeurigheid. Wij zorgen ervoor dat ook bij u een project wordt gerealiseerd dat precies aan uw eisen en wensen voldoet. We nodigen u uit om eens vrijblijvend met ons over uw wensen te praten. We helpen u met de opzet voor de ideale indeling van de kledingkast. Ga voor dit onderwerp en vele andere op maat gemaakte toepassingen bij uw interieurs ook naar Rubens Interieurbouw.

Rubens interieurbouw kasten

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Een voorbeeld van een kledingkast op maat

De kinderen waren de deur uit. Op zichzelf wonende kinderen geven in de meeste huishoudens ruimte voor iets anders. Eindelijk die walk-in closet realiseren? Dat kan met onze hulp. Ook voor dit echtpaar maakten we een op maat gemaakte kledingkast. Een van de kamers kreeg als nieuwe bestemming een walk-in closet. Samen met de opdrachtgevers bespraken we de wensen en de mogelijkheden. De ruimte werd optimaal benut en omgebouwd met zorg en aandacht. Een maatwerk project waar de bewoners weer vele jaren plezier van zouden hebben.

Nog meer mogelijkheden bij Rubens Interieurbouw

Rubens Interieurbouw werkt voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Met onze hulp bent u altijd verzekerd van het beste resultaat in maatwerk toepassingen. Zo doen we onder meer de volgende werkzaamheden:

  • Kantoorinrichting maken
  • Complete interieurbouw
  • Kledingkasten volgens maatwerk
  • Maatwerk meubels
  • Winkelinrichting en horeca inrichting die volledig aansluit bij uw stijl

Neem contact met ons op om uw persoonlijke wensen met ons te bespreken. U vindt de gegevens om contact met ons op te kunnen nemen onderstaand.

Neem over uw kledingkast op maat contact met ons op

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Om telefonisch contact met ons op te nemen belt u met telefoonnummer 0299-436360. Het contactformulier op de website gebruikt u als u wilt dat wij contact met u opnemen. Voor een kledingkast op maat gaat u naar Rubens Interieurbouw.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Merken

Wij maken gebruik van toonaangevende kwaliteitsmerken

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen