CNC freeswerk

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

CNC freeswerk door een professional

Wilt u CNC freeswerk door een professional uit laten voeren? U kunt terecht bij Ruben’s Interieurbouw! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste interieurs voor particulieren en bedrijven. Dit doen we altijd volledig op maat. Ook het CNC freeswerk kunnen onze specialisten voor u uitvoeren. Voor meer informatie leest u verder. Wilt u direct een afspraak maken om uw project te bespreken of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Projecten die CNC freeswerk vereisen

Bij Ruben’s Interieurbouw voeren we het CNC freeswerk uit voor de meest uiteenlopende projecten. Freeswerk is over het algemeen vooral meubel gerelateerd. Wanneer wij aan het werk gaan met de interieurbouw voor een bedrijf of woning, hoeven we het CNC freeswerk niet uit te besteden. Hierdoor kunnen we garanderen dat het volledig aansluit bij uw wensen en de rest van uw interieur. Voorbeelden van projecten waarbij CNC freeswerk toegepast kan worden zijn onder andere het maken van kozijnen, kastdeuren, tafelbladen en graveringen in hout. Voor welk project heeft u CNC freeswerk nodig? Neem contact op en laat het ons weten.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

De service van Ruben’s Interieurbouw

Zoals gezegd kunt u bij Ruben’s Interieurbouw dus terecht voor het maken van een compleet nieuw interieur. Maar ook wanneer u enkel een nieuw meubelstuk wilt laten maken kunt u bij ons terecht. Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren. Wij verzorgen de interieurbouw van a tot z, dus ook het CNC freeswerk. We maken eerst een ontwerp dat helemaal aan uw wensen voldoet. Vervolgens doen we zelf de productie (en het CNC freeswerk). Ten slotte komen we het interieur of het meubelstuk natuurlijk ook bij u op locatie plaatsen. Omdat we alle kerntaken zelf uitvoeren, hebben we de mogelijkheid om korte lijnen te hanteren. U weet altijd bij wie u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Dit persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw interieur.

Vrijblijvende offerte voor CNC freeswerk

Wanneer u CNC freeswerk uit wilt laten voeren, kunt u dus terecht bij Ruben’s Interieurbouw. Voor meer informatie, een afspraak om uw project te bespreken en een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0299-436360 of stuur een mail naar info@rubensinterieurbouw.nl.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw