Maatwerk kasten

Precies goed en volledig naar wens

Maatwerk kasten nodig? Rubens Interieurbouw uit Purmerend is uw specialist als het gaat om maatwerk voor uw interieur. Kasten, meubels of een compleet maatwerk interieur? Rubens maakt het voor u in orde. Wij zijn een Noord-Hollands bedrijf met veel ervaring. Wij werken voor particuliere en zakelijke klanten. Dat doen we voor klanten in Purmerend en ruime regio. Wilt u uw plannen met ons bespreken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wellicht heeft u al concrete plannen die u met maatwerk uit wilt laten werken. Mogelijk heeft u wel plannen, maar weet u nog niet precies hoe dit gerealiseerd kan worden. In iedere soort situatie bieden wij de oplossing. Wij luisteren naar uw wensen en maken deze waar. Altijd binnen uw budget en gewenste stijl. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens om ook uw dromen voor kasten met maatwerk waar te maken.

Bespaar ruimte met kasten op maat

Misschien kent u het? De kasten in uw slaapkamer zijn precies niet passend voor de breedte van een muur. Graag had u die muur volledig afgedekt met een kast op maat, maar de standaardmaten waren net te groot of net te klein. Te groot is desastreus, want dan kunt u de kast gelijk terugbrengen naar de leverancier. Te klein is op zich niet erg, maar u beperkt de kastruimte en u heeft een stuk ruimte naast de kast over. U bent dan zeker de enige niet waar juist dit stuk ruimte tot en soort rommelhoek wordt. Wilt u eindelijk de volle breedte van een muur optimaal gebruiken? Genieten van meer ruimte met uw kasten? Een op maat gemaakt product dat u de ruimte maximaal laat benutten? Kies dan voor Rubens Interieurbouw als uw specialist om dit te realiseren. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Over de maatwerk kasten van Rubens Interieurbouw

De kasten die wij maken en plaatsen voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen. De meest geschikte materialen kiezen we samen uit. Ons advies is natuurlijk niet bindend, maar het kan wel een mooi vertrekpunt zijn om uw wensen in maatwerk te realiseren. Het concreet maken van bestaande plannen doen we voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dan maakt het voor ons niet uit of u een horecaondernemer, winkeleigenaar of particuliere klant bent. Wij schakelen namelijk met u mee en zijn flexibel in onze aanpak. Dat is immers de essentie van kasten op maat en andere maatwerktoepassingen.

Het volledige aanbod van Rubens Interieurbouw

Niet alleen voor kasten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk ook een perfect eindresultaat als het gaat om:

Neem contact met ons op als u plannen heeft die u door ons uit wilt laten werken en realiseren.

Neem contact op met Rubens voor uw maatwerk kasten

Bel met 0299-436360 om contact op te nemen met Rubens Interieurbouw. Wij staan u graag met een gericht advies te woord. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier op de website in. Wij staan voor u klaar met de beste service en kwaliteit. Zeker als het gaat om maatwerk kasten zijn wij uw specialist.

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen