Maatwerk kledingkasten

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Kledingkast op maat door Ruben’s Interieurbouw

Wilt u een kledingkast op maat laten maken? Dan kiest u voor Ruben’s Interieurbouw! Wij zijn dé specialist op het gebied van maatwerk interieurs voor zowel bedrijven als particulieren. Wanneer u thuis een kledingkast op maat wilt laten maken, dan kunt u dus terecht bij Ruben’s Interieurbouw! Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn op het gebied van een kledingkast op maat waar u hele garderobe in past? Wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Uw ideale kledingkast laten maken

Het vinden van een kledingkast uw hele garderobe makkelijk in past (en waar bovendien nog wat ruimte is voor uw volgende winkeluitje) is zeker niet altijd makkelijk. Laat daarom door Ruben’s Interieurbouw een kledingkast op maat maken! Die voldoet altijd helemaal aan uw wensen. Met de juiste hoeveelheid planken, een grote stang, opbergplekken voor uw schoenen is de kledingkast op maat helemaal op uw behoeften afgestemd. Wij maken maatwerk meubels van hoge kwaliteit, u zult ongetwijfeld lang plezier hebben van uw kledingkast op maat. Hoe komt uw kast eruit te zien? Neem contact op voor een ontwerp en een vrijblijvende offerte.

Maatwerk interieur door Ruben’s Interieurbouw

Waarom u er juist voor kiest om uw kledingkast op maat door Ruben’s Interieurbouw te laten maken? Wij maken de kledingkast altijd helemaal naar uw wensen, en verzorgen de productie van a tot z. Dit betekent dat we u veel werk uit handen nemen. We maken eerst een ontwerp voor de kledingkast op maat waarin alle aspecten waar hij aan moet voldoen worden verwerkt. Vervolgens produceren we de kast zelf. Natuurlijk zullen we hem ook vakkundig voor u komen plaatsen. We kunnen korte lijnen hanteren omdat we de kerntaken zelf uitvoeren. Zo heeft u ook altijd een vast aanspreekpunt. Dit persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. We garanderen een mooi eindresultaat dat helemaal naar wens is, en denken ook graag met u mee. Uw kledingkast op maat laat u dus maken door Ruben’s Interieurbouw!

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Vrijblijvende offerte voor kledingkast op maat

Laat uw kledingkast op maat maken door de specialisten van Ruben’s Interieurbouw. Neem direct contact op, maak een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij zijn te bereiken via het contactformulier hier op de site. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 0299-436360 of een mail sturen naar info@rubensinterieurbouw.nl.

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw