Over ons

Ruben’s Interieurbouw is een veelzijdig interieurbouw bedrijf dat interieuren op maat ontwerpt, produceert en plaatst bij de klant. Door deze kerntaken in eigen bedrijf uit te voeren, blijven de lijnen kort wat uiteindelijk het product ten goede komt. Ruben’s Interieurbouw werkt met vaste partners waarmee we samen tot het gewenste resultaat komen.

Vakkundig sinds 2000

In de werkplaats zijn wij in staat om een product van A tot Z te bouwen, van kleur te voorzien en af te werken, waarna het door onze eigen mensen vervoerd en geplaatst wordt. Onze klantenkring bestaat uit zowel bedrijven als particulieren. Voor bedrijven bouwen we veelal in restaurants, winkels en praktijken. Bij particulieren bouwen we o.a. keukens, inloopkasten en meubels op maat. Ruben’s Interieurbouw verzorgt ook complete verbouwingen. Voor alle werkzaamheden werken wij met vakmensen, waarbij wij, als we van onderaannemers gebruikmaken, de gehele coördinatie doen.

Persoonlijk

Overleg en meedenken met de klant is belangrijk voor het gewenste resultaat. Na een persoonlijk gesprek in onze showroom of op locatie, waarbij we diverse materialen en interieuroplossingen kunnen laten zien, volgt een vrijblijvende offerte met eventueel tekeningen

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Team

Ruben’s Interieurbouw is een veelzijdig interieurbouw bedrijf dat interieuren op maat ontwerpt, produceert en plaatst bij de klant. Door deze kerntaken in eigen bedrijf uit te voeren, blijven de lijnen kort wat uiteindelijk het product ten goede komt. Ruben’s Interieurbouw werkt met vaste partners waarmee we samen altijd tot het gewenste resultaat komen.