Maatwerk keukens

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Precies passend en tot in de puntjes verzorgd

Keukens plaatsen met toepassing van maatwerk behoort tot een van onze specialismen. Dat doen we voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Niet alleen in Purmerend, maar ook in andere delen van Noord-Holland en soms zelfs een stuk daarbuiten. Reken op onze flexibele aanpak. Gedreven vakmanschap en verstand van de specifieke aspecten van keukens. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Precies passend is daarbij natuurlijk een eerste voorwaarde voor uw tevredenheid. Daar zorgen we uiteraard voor. Met 100% tevredenheidsgarantie. Wilt u weten hoe we ook bij u zorgen voor een tot in de puntjes verzorgde keuken? Maatwerk? Neem dan contact met ons op.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Maatwerk keukens volgens Ruben’s Interieurbouw

Bij Ruben’s Interieurbouw vinden we dat een flexibele aanpak in de praktijk het beste werkt. Wilt u bijvoorbeeld maar een deel van uw keuken op maat laten maken? Neem dan voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Zoals bij alle soorten maatwerk is het bij keukens natuurlijk ook zo dat we precies de wensen in kaart brengen. Dan komen we naderhand niet voor verrassingen te staan. Door de goede voorbereiding zijn we in staat om u een volledige op maat gemaakte offerte te kunnen bieden. De keuken die wij afleveren horen volledig te voldoen aan alle specificaties. Ga maar eens met ons in gesprek om uw wensen op het gebied van keukens te bespreken

Ander maatwerk

Wij werken niet uitsluitend met keukens op maat. Doe ook een beroep op ons als het gaat om de volgende onderwerpen:

Iedere opdracht behandelen we met de grootste zorgvuldigheid. Van begin tot uiteindelijke oplevering begeleiden we het project met zorg en aandacht.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Alles recht en strak in keukens

Zoekt u naar een bedrijf dat u helpt met de keuken op maat maken? Rubens Interieurbouw is een specialist in maatwerk. De op maat gemaakte keuken zorgt natuurlijk voor een mooie, strakke uitstraling. Alles in de keuken past precies en is zorgvuldig gemonteerd. Op maat maken is het vak van Rubens Interieurbouw. Wij zorgen ervoor dat het maatwerk in de keuken perfect is. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring in keukenmontage. Wilt u de bestaande keuken laten renoveren, omdat alles schots en scheef hangt en dat ooit zo tijdloze karakter inmiddels volledig uit de tijd is geraakt? Doe dan een beroep op onze vakkundigheid. Wij zorgen dat alles weer keurig in orde is. Soms is het gewoon mogelijk om de basis van keukens te laten staan en de deuren en/of bladen te vervangen. Zo bent u natuurlijk een stuk voordeliger uit dan bij de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Bestaande apparatuur kunnen we gewoon in de nieuwe opzet terugplaatsen. Een apparaat in de nieuwe situatie op maat en op een andere plaats terug laten komen? Geen enkel probleem voor Rubens Interieurbouw.

Een nieuwe keuken op maat laten maken

Tussen alle keukens is uw droom keuken natuurlijk de meest perfecte. Rubens Interieurbouw helpt u om deze droomkeuken te realiseren. Wij zijn daarbij uw helpende hand om het precies zo te laten worden als vooraf gewenst. We zijn volkomen flexibel in onze aanpak. Wilt u het complete project door ons uit laten voeren? We zorgen dat dit prima voor elkaar komt. Wilt u ons inschakelen voor het verfijnde werk waar u zelf net niet handig genoeg voor bent? Dat vinden we ook helemaal goed. Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat we er een praktisch advies tegenaan leggen.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw