Maatwerk keukens

Precies passend en tot in de puntjes verzorgd

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw. Keukens plaatsen met toepassing van maatwerk behoort tot een van onze specialismen. Dat doen we voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Niet alleen in Purmerend, maar ook in andere delen van Noord-Holland en soms zelfs een stuk daarbuiten. Reken op onze flexibele aanpak. Gedreven vakmanschap en verstand van de specifieke aspecten van keukens. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Precies passend is daarbij natuurlijk een eerste voorwaarde voor uw tevredenheid. Daar zorgen we uiteraard voor. Met 100% tevredenheidsgarantie. Wilt u weten hoe we ook bij u zorgen voor een tot in de puntjes verzorgde keuken? Maatwerk? Neem dan contact met ons op.

IMG_6250

Maatwerk keukens volgens Rubens Interieurbouw

Bij Rubens Interieurbouw vinden we dat een flexibele aanpak in de praktijk het beste werkt. Wilt u bijvoorbeeld maar een deel van uw keuken op maat laten maken? Neem dan voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Zoals bij alle soorten maatwerk is het bij keukens natuurlijk ook zo dat we precies de wensen in kaart brengen. Dan komen we naderhand niet voor verrassingen te staan. Door de goede voorbereiding zijn we in staat om u een volledige op maat gemaakte offerte te kunnen bieden. De keuken die wij afleveren horen volledig te voldoen aan alle specificaties. Ga maar eens met ons in gesprek om uw wensen op het gebied van keukens te bespreken.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Keukens en andere ruimtes met toepassing van maatwerk

Wij werken niet uitsluitend met keukens op maat. Doe ook een beroep op ons als het gaat om de volgende onderwerpen:

Iedere opdracht behandelen we met de grootste zorgvuldigheid. Van begin tot uiteindelijke oplevering begeleiden we het project met zorg en aandacht.

Alles recht en strak in keukens

Zoekt u naar een bedrijf dat u helpt met de keuken op maat maken? Rubens Interieurbouw is een specialist in maatwerk. De op maat gemaakte keuken zorgt natuurlijk voor een mooie, strakke uitstraling. Alles in de keuken past precies en is zorgvuldig gemonteerd. Op maat maken is het vak van Rubens Interieurbouw. Wij zorgen ervoor dat het maatwerk in de keuken perfect is. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring in keukenmontage. Wilt u de bestaande keuken laten renoveren, omdat alles schots en scheef hangt en dat ooit zo tijdloze karakter inmiddels volledig uit de tijd is geraakt? Doe dan een beroep op onze vakkundigheid. Wij zorgen dat alles weer keurig in orde is. Soms is het gewoon mogelijk om de basis van keukens te laten staan en de deuren en/of bladen te vervangen. Zo bent u natuurlijk een stuk voordeliger uit dan bij de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Bestaande apparatuur kunnen we gewoon in de nieuwe opzet terugplaatsen. Een apparaat in de nieuwe situatie op maat en op een andere plaats terug laten komen? Geen enkel probleem voor Rubens Interieurbouw.

IMG_6311
014-Maatwerk-keuken-Rubens-Interieurbouw

Een nieuwe keuken op maat laten maken

Tussen alle keukens is uw droom keuken natuurlijk de meest perfecte. Rubens Interieurbouw helpt u om deze droomkeuken te realiseren. Wij zijn daarbij uw helpende hand om het precies zo te laten worden als vooraf gewenst. We zijn volkomen flexibel in onze aanpak. Wilt u het complete project door ons uit laten voeren? We zorgen dat dit prima voor elkaar komt. Wilt u ons inschakelen voor het verfijnde werk waar u zelf net niet handig genoeg voor bent? Dat vinden we ook helemaal goed. Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat we er een praktisch advies tegenaan leggen.

Contact over uw keuken op maat

Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u met Rubens Interieurbouw op telefoonnummer 0299-436360 of vult u het contactformulier op de website in. Wij bieden u een passend en vrijblijvend advies. Wij zijn uw gespecialiseerde bedrijf voor hulp bij het maken van een keuken op maat.

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen