Horeca meubilair

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Precies werk van de meubelmaker

Zoekt u maatwerk horeca meubilair? Wilt u zichzelf verzekeren van de perfecte uitvoering van uw ontwerp in de horeca? Mogen we u adviseren over uw situatie in de horeca waar het gaat om het interieur en het meubilair? Kies dan voor de maatwerk oplossingen in de horeca van Rubens Interieurbouw. Wij zijn een Noord-Hollands bedrijf dat maatwerk oplossingen levert aan ondernemers en particulieren. Bent u de eigenaar of uitbater van een horecagelegenheid? Wilt u de beste kwaliteit maatwerk? Neem dan eens contact op met Rubens Interieurbouw. Wij bespreken graag uw wensen en mogelijkheden. Zullen we samen zorgen dat uw soort horeca de uitstraling en verfijning krijgt die u wilt?

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Horeca meubilair. Wat maakt Rubens Interieurbouw voor u op maat?

Rubens Interieurbouw mag voor veel verschillende horecaondernemers de inrichting voor haar rekening nemen of ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

  • Meubilair voor op het terras
  • Tafels en stoelen volgens ontwerp
  • Kasten op maat
  • Bar- en taphoeken
  • Complete interieuropzet en uitvoering

Al onze producten zijn maatwerk. Zelf ontworpen, aan de hand van uw ontwerpen of aangepast meubilair dat u al heeft.

Welke soorten interieurbouw doet Rubens Interieurbouw?

Interieurbouw is een echt specialisme. Bij Rubens Interieurbouw vindt u de volgende mogelijkheden voor maatwerk bouw in panden en objecten:

Neem contact met ons op als u een wens of vraag heeft voor maatwerk bouw in uw interieur.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Ons werk in de horeca

We gaan bij u op locatie aan het werk. Vanuit onze Purmerendse vestiging maken we de ruwbouw in orde. Aansluitend komen we naar u toe om de verfijning aan te brengen. We plaatsen het meubilair precies zoals u wenst. Daarbij mag u uiteraard rekenen op volledige service en kwaliteit. Garantie op ons werk vinden we vanzelfsprekend. We mochten inmiddels al bij veel verschillende ondernemers terugkeren om het meubilair te vernieuwen. Uw klanten willen immers niet dat u tientallen jaren blijft zitten met dezelfde meubels en uitstraling van uw horecazaak? Waarschijnlijk hoeven we u niet te overtuigen van de positieve invloed die vernieuwing en frisheid in het interieur van uw zaak kan betekenen. Laten we het daarom vooral over de uitvoering en de mogelijkheden in uw situatie hebben.

Contact opnemen over uw horeca meubilair

We bieden u bij Rubens Interieurbouw graag alle informatie die u nodig heeft om uw zaak optimaal op de kaart te zetten. De uitstraling en de kwaliteit dragen immers bij aan uw reputatie als ondernemer en de uitstraling van uw zaak? Laten we daar eens over doorpraten in een persoonlijk gesprek. Bel ons voor een afspraak of meer informatie op telefoonnummer 0299-436360 of vul het contactformulier op de website in. Bijvoorbeeld met uw vraag over horeca meubilair.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw