Inloopkast op maat

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Inloopkast op maat van Ruben’s Interieurbouw

Wilt u een inloopkast op maat laten maken? Dan bent u bij Ruben’s Interieurbouw aan het juiste adres! Wij maken interieurs voor bedrijven en particulieren volledig op maat. Wilt u uw huis bijvoorbeeld voorzien van een inloopkast op maat waar uw hele garderobe in past? Dan is dat voor onze specialisten geen probleem! Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw woning zijn of een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan direct een berichtje naar Ruben’s Interieurbouw.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Inloopkast die perfect past

Een inloopkast op maat waar uw garderobe perfect in past (en er bovendien ruimte overblijft voor wanneer u lekker gaat winkelen). Is dat wat er nog mist in uw woning? Dan neemt u contact op met Ruben’s Interieurbouw. Wij zijn de specialist die de inloopkast helemaal op maat kan maken voor u. Met legplanken, stangen, verlichting, schoendozen en slimme opbergoplossingen, is uw inloopkast op maat helemaal afgestemd op wat u nodig heeft. De maatwerk meubels die wij maken zijn van hoge kwaliteit en u zult er gegarandeerd jarenlang plezier van hebben. Hoe komt uw ideale inloopkast op maat eruit te zien? Neem contact op en laat een ontwerp maken. Wij sturen bovendien een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor Ruben’s Interieurbouw

Waarom u nu juist een inloopkast op maat laat maken door Ruben’s Interieurbouw? Wij verzorgen uw kast volledig naar wens, en bieden een a tot z service. We nemen u dus veel werk uit handen. We beginnen met het maken van een ontwerp, waarin alle aspecten waar uw inloopkast op maat aan moet voldoen worden verwerkt. Vervolgens produceren we de inloopkast helemaal zelf. Natuurlijk komen we hem ook vakkundig bij u op locatie plaatsen. We voeren alle kerntaken dus zelf uit. Op die manier hebben we de mogelijkheid om korte lijnen te houden. Voor u is dat duidelijk want u heeft een vast aanspreekpunt. Persoonlijk contact vinden we dan ook erg belangrijk. We garanderen een mooi eindresultaat dat helemaal naar wens is, en denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie. Kortom, een inloopkast op maat geheel naar wens laat u maken door Ruben’s Interieurbouw.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Vrijblijvende offerte voor inloopkast op maat

Laat ook een inloopkast op maat maken door Ruben’s Interieurbouw. Neem direct contact op, maak een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 0299-436360 of stuur een mail naar info@rubensinterieurbouw.nl.

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw