Interieurbouw Noord-Holland

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Maatwerk meubels zorgen voor verfijning

Zoekt u in Noord-Holland naar een bedrijf dat meubels op maat kan maken? Wilt u bijvoorbeeld een keuken of (kleding)kasten op maat?Daarvoor kunt u bij Rubens Interieurbouw in Purmerend in Noord-Holland uitstekend terecht. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring. Ons horeca meubilair, de winkelinrichting, kasten op maat en interieurbouw worden door veel klanten in Noord-Holland besteld. Wij maken de horeca inrichting, kantoorinrichting en maatwerk meubels precies zoals u wenst. Dat ziet u natuurlijk terug in het eindresultaat. Kortom, voor de beste meubels op maat, horeca inrichting, winkelinrichting of kantoorinrichting gaat u naar Rubens Interieurbouw in Noord-Holland. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat, volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Waar let u op als u kantoorinrichting nodig heeft?

We geven u graag 5 tips die u kunnen helpen bij het bepalen van uw keuze voor meubels op maat en de juiste leverancier:

  • Breng uw wensen, mogelijkheden en budget in kaart
  • Noteer uw maatwerk globaal om uw leverancier een richting te geven
  • Laat uw leverancier altijd nauwkeurig inmeten bij volledige inrichting
  • Zorg dat u een offerte vooraf heeft gekregen
  • Vergelijk het totale aanbod op prijs en te verwachten kwaliteit
Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Interieurbouw in Noord-Holland in de praktijk

Bij Rubens Interieurbouw werken we voor particuliere en zakelijke klanten. Voor klanten in Noord-Holland maken we bijvoorbeeld de meubels op maat. Precies dat item in uw interieur dat past bij de overige inrichting. Voor zakelijke klanten mochten we in Noord-Holland al veel projecten verzorgen. We zorgen er bij horeca meubilair bijvoorbeeld voor dat u net dat stukje extra heeft dat uw zaak de juiste uitstraling geeft. Dat doen we overigens ook bij winkelinrichting. Kasten op maat nodig bij uw winkelinrichting? Dat maken we precies op maat en volgens uw wensen in orde. We luisteren goed naar uw wensen voor horeca inrichting, winkelinrichting en bijvoorbeeld voor de meubels op maat. Ga nu ook voor uw kasten op maat, maatwerk meubels en horeca inrichting naar Rubens Interieurbouw.

Neem contact op met Rubens Interieurbouw in Noord-Holland

Voor uw vakwerk gemaakte meubels op maat, winkelinrichting, interieurbouw en horeca meubilair kiest u toch ook voor Rubens Interieurbouw? Wilt u weten wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-25535454 of vul het contactformulier op de website in. Wij zijn uw vakman voor interieurbouw, meubels op maat en horeca inrichting in Noord-Holland.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw