Kasten op maat Heiloo

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Maatwerk kasten in Heiloo

Zoekt u naar de beste kasten op maat in Heiloo? Kies dan voor een specialist die zorgt dat uw kasten precies zo worden als u voor ogen had. Bij Rubens Interieurbouw in Heiloo zorgen we met een timmermansoog voor een uiterst nauwkeurig op maat gemaakt product. Dat kan een kast zijn, maar evengoed een compleet interieur of een stoel die u zelf ontworpen heeft. We werken bij Rubens Interieurbouw voor particuliere- en zakelijke opdrachtgevers. Stelt u zich daarbij voor dat we de inrichting van een horecagelegenheid volledig kunnen uitvoeren. Een volgende opdracht kan dan mogelijk een particulier zijn die de kasten opnieuw wil gaan gebruiken en daar een op maat gemaakte versie van wenst.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Op maat gemaakte kasten. Wie gaat het voor u doen?

Bij de keuze voor een bedrijf dat uw opdracht uit gaat voeren kunt u letten op de volgende aspecten:

  • Heeft u beoordelingen en referenties vergeleken?
  • Is het bedrijf van uw keuze uw vertrouwen waard?
  • Voert het bedrijf uw soort opdracht vaker uit?
  • Krijgt u volledige service en garantie op het eindresultaat?
  • Heeft u een offerte met duidelijke prijzen vooraf gehad?

Een offerte vooraf is bij maatwerk opdrachten zeer belangrijk. U weet met een goede specificatie precies waar u aan toe bent. Neem een dergelijke offerte ook grondig door.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Bespaar ruimte met kasten op maat

Misschien kent u het? De kasten in uw slaapkamer zijn precies niet passend voor de breedte van een muur. Graag had u die muur volledig afgedekt met een kast op maat, maar de standaardmaten waren net te groot of net te klein. Te groot is desastreus, want dan kunt u de kast gelijk terugbrengen naar de leverancier. Te klein is op zich niet erg, maar u beperkt de kastruimte en u heeft een stuk ruimte naast de kast over. U bent dan zeker de enige niet waar juist dit stuk ruimte tot en soort rommelhoek wordt. Wilt u eindelijk de volle breedte van een muur optimaal gebruiken? Genieten van meer ruimte met uw kasten? Een op maat gemaakt product dat u de ruimte maximaal laat benutten? Kies dan voor Rubens Interieurbouw als uw specialist om dit te realiseren. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Ook uw kasten op maat in Heiloo gemaakt? Neem contact met ons op

Rubens Interieurbouw is uw specialist voor maatwerk in het interieur in Heiloo. Uw op maat gemaakte kasten zullen precies zo worden als u in gedachten had. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 0299-436360. U kunt uw vraag over kasten op maat ook stellen met het contactformulier op de website.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw