Maatwerk meubels

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

De mooiste meubelen volgens uw eigen smaak en stijl

Wilt u graag maatwerk meubels? Dan is dat een uitgelezen mogelijkheid om deze precies volgens uw eigen wensen en voorkeur te (laten) ontwerpen. Daarbij kiest u toch ook voor een bedrijf dat uw meubels nauwkeurig en zorgvuldig volgens maatwerk oplevert? Rubens Interieurbouw is zo’n bedrijf. Wij zorgen dat u precies de meubels krijgt die u wenst. Bespreek uw maatwerk wensen met ons en wij zorgen dat u de beste kwaliteit en service geleverd krijgt. Rubens Interieurbouw is een interieurbedrijf met veel ervaring. Wij zijn gevestigd in Purmerend, maar zijn niet geboden aan een regio om opdrachten voor meubels volgens maatwerk uit te voeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Meubels in alle soorten en maten verkrijgbaar

Rubens Interieurbouw kan ieder soort gewenst meubel voor u volgens maatwerk leveren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende soorten meubelen en toepassingen:

  • Kastenwand
  • Walk-in closet
  • Tafels
  • Vergaderruimte volledig in stijl inrichten
  • Keukens, volledig op maat in iedere gewenste stijl en kleur

Staat het door u gewenste product er niet bij? Bel of mail ons dan gewoon om uw specifieke wensen bij interieurbouw en maatvoering objecten voor te leggen.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Optimale vrijheid om maatwerk meubels te laten realiseren

U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor u mogelijk. Welk soort meubels u ook wenst; wij realiseren ze. Alle materialen zijn daarbij te combineren. Hout combineren met kunststof? Aluminium met natuursteen? Epoxylagen aanbrengen? Leg ons uw vraag en wensen voor en wij leggen u uit hoe we dat voor u realiseren. Bent u zelf een creatieve duizendpoot? Twijfelt u over de manier om tot concrete uitvoering te komen? Heeft u hulp nodig voor de finetuning? Vraag het Rubens Interieurbouw en wij denken met u mee. Heeft u behoefte aan creatieve input van Rubens Interieurbouw? Laten we de daar dan eens samen voor gaan zitten. Dan komen we er samen vast wel uit. De beste resultaten bereiken we immers door een optimale samenwerking? Tussen u als opdrachtgever en ons als specialisten in maatwerk.

Uw maatwerk meubels bij Rubens Interieurbouw

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Rubens Interieurbouw is te bereiken op het mobiele telefoonnummer 0299-436360. Indien u wilt dat wij contact met u opnemen kunt u het contactformulier op de website invullen. Rubens Interieuren is uw specialist in maatwerk meubels.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw