Schuifdeurkast op maat

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Schuifdeurkast op maat door Ruben’s Interieurbouw

Wilt u een schuifdeurkast op maat laten maken? Neem dan contact op met de specialisten van Ruben’s Interieurbouw! Wij gaan met uw project aan de slag. Als specialist in maatwerk interieurs verzorgen we zowel de inrichting voor particulieren als bedrijven. Maar we maken ook individuele maatwerk meubelstukken. Wilt u een schuifdeurkast op maat laten maken? Dan kiest u dus voor de service van Ruben’s Interieurbouw. Neem direct contact op voor een afspraak en/of een vrijblijvende offerte.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Complete maatwerk kasten

Bij Ruben’s Interieurbouw bent u dus aan het juiste adres voor complete maatwerk kasten. Zo ook voor een schuifdeurkast op maat. Wilt u een schuifdeurkast in de slaapkamer als kledingkast waar uw hele garderobe in past? Of een opbergkast in de woonkamer die perfect bij de rest van uw interieur past? Ruben’s Interieurbouw regelt het voor u! Wij zijn de specialist die de schuifdeurkast op maat helemaal naar wens maakt. Een schuifdeurkast op maat is ontzettend handig, want hij neemt geen extra plaats in beslag (in tegenstelling tot een kast met openslaande deuren). Wij kunnen ervoor zorgen dat de kast de hele wand bekleedt of het plafond bereikt. Zo zult u nagenoeg geen last hebben van stof omdat er ook geen deuren in de kast geplaatst zijn. Een schuifdeurkast op maat is ideaal!

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Kies voor de service van Ruben’s Interieurbouw

Waarom u uw schuifdeurkast op maat juist door Ruben’s Interieurbouw laat maken? Wij bieden uitstekende a tot z service. We verzorgen de schuifdeurkast op maat volledig voor u. Dit begint met een ontwerp waarin alle aspecten waaraan de kast moet voldoen verwerkt zijn. Vervolgens voeren we zelf de productie van de schuifdeurkast uit. We zullen hem ten slotte ook bij u op locatie monteren. Omdat we de kerntaken zelf uitvoeren, kunnen we korte lijnen hanteren. Hierdoor kunnen we een mooi resultaat helemaal naar wens garanderen. U heeft bovendien altijd te maken met een vast aanspreekpunt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk.

Vrijblijvende offerte voor schuifdeurkast op maat

Laat uw schuifdeurkast op maat dus door Ruben’s Interieurbouw maken! Neem contact op voor meer informatie, maak een afspraak en/of ontvang een vrijblijvende offerte. Vul hier op de site het contactformulier in. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0299-436360 of een mail sturen naar info@rubensinterieurbouw.nl.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw