Tv kast op maat

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Tv kast op maat door Ruben’s Interieurbouw

Wilt u een tv kast op maat laten maken? Dan neemt u contact op met Ruben’s Interieurbouw! Wij maken de mooiste interieurs voor zowel bedrijven als particulieren volledig op maat. Wanneer u bijvoorbeeld een tv kast op maat wilt laten maken, regelen wij het voor u. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw tv kast op maat? Dan neemt u contact op met onze specialisten! Wij sturen bovendien graag een vrijblijvende offerte.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Perfect passende tv kast

Heeft u het tv meubel dat aan al uw wensen voldoet helaas nog niet kunnen vinden? Laat dan een tv kast op maat maken! Wij creëren een tv kast die helemaal voldoet aan uw wensen. We kunnen een staande of hangende tv kast maken, die perfect past bij uw interieur en natuurlijk ook uw televisie. Naast mooi moet de tv kast op maat natuurlijk ook praktisch zijn. Hoeveel opbergruimte heeft u nodig? Heeft u een game console die ook in de kast verwerkt moet worden? Wilt u uw audio op de juiste manier aansluiten en het er toch mooi uit laten zien? Met een tv kast op maat kan het allemaal!

Maatwerk door Ruben’s Interieurbouw

Waarom u een tv kast op maat door Ruben’s Interieurbouw laat maken? Wij bieden de beste service! We maken de tv kast op maat altijd helemaal naar wens, en we bieden een a tot z service. Zo kunnen we u dus veel werk uit handen nemen. We beginnen met het maken van een ontwerp. We zorgen ervoor dat hierin alle aspecten waar uw tv kast op maat aan moeten voldoen verwerkt zijn. De productie van de kast verzorgen we ook zelf en natuurlijk komen we hem op locatie bij u plaatsen. Zoals u merkt voeren we alle kerntaken zelf uit. Zo kunnen we korte lijnen houden. Voor u is het ook fijn dat u altijd te maken heeft met een contactpersoon. Persoonlijk contact vinden we namelijk erg belangrijk. Wij garanderen een mooi eindresultaat dat aan uw wensen voldoet. We denken bovendien graag mee over de beste oplossing voor uw situatie. Kortom, Ruben’s Interieurbouw maakt uw tv kast op maat helemaal naar wens.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Vrijblijvende offerte voor tv kast op maat

Laat een tv kast op maat maken door de specialisten van Ruben’s Interieurbouw! Neem direct contact op om uw wensen te bespreken en ontvang een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0299-436360 of stuur een mail naar info@rubensinterieurbouw.nl.

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw