Waskamer kast op maat

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Waskamer kast op maat door Ruben’s Interieurbouw

Wilt u een waskamer kast op maat laten maken? Dan kunt u terecht bij Ruben’s Interieurbouw! Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van maatwerk interieurs voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunnen wij ook een waskamer kast op maat helemaal voor u naar wens maken. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Maatwerk kasten voor uw woning

Ruben’s Interieurbouw maakt de mooiste maatwerk kasten voor uw woning. Een waskamer kast op maat is voor ons dan ook geen probleem. Een kast voor uw waskamer is ontzettend handig. U kunt voldoende bergruimte creëren voor de schone en vuile was, wasmiddel, strijkplank en meer. Bovendien kunt u de wasmachine en de droger netjes achter een deur laten maken. Een waskamer hoeft geen rommelkamer te zijn, zeker niet met een waskamer kast op maat van Ruben’s Interieurbouw. Wij verzorgen altijd maatwerk interieuroplossingen van hoge kwaliteit die perfect bij de rest van uw interieur passen. Met onze hulp is de was doen vast geen klus meer waar u tegenop ziet!

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

De service van Ruben’s Interieurbouw

Waarom u uw waskamer kast op maat door Ruben’s Interieurbouw laat maken? Wij zorgen altijd voor een uitstekende service van a tot z. We maken uw kast precies zoals u die wilt hebben. We beginnen met het maken van een ontwerp waarin we alle aspecten waaraan de kast moet voldoen verwerken. Vervolgens produceren we de waskamer kast op maat zelf. Ten slotte komen we hem natuurlijk ook bij u plaatsen. Omdat we al deze kerntaken zelf uitvoeren, kunnen we korte lijnen hanteren. Op die manier weet u altijd bij wie u terecht kunt wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Dit persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Bovendien kunnen we op deze manier een mooi eindresultaat garanderen dat aan uw wensen voldoet. Wij denken graag met u mee over een waskamer kast op maat die aan al uw wensen voldoet.

Vrijblijvende offerte voor waskamer kast op maat

Laat uw waskamer kast op maat maken door Ruben’s Interieurbouw! Neem direct contact op om uw project te bespreken en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij zijn te bereiken via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0299-436360 of stuur een mail naar info@rubensinterieurbouw.nl.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw