Horeca inrichting

Een goede uitstraling zorgt voor betere omzet

Bent u bezig met het opzetten of veranderen van uw horeca inrichting? Dan kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Rubens Interieurbouw. Wij zijn een ervaren bedrijf uit Purmerend. Deze ervaring richt zich voor een belangrijk deel op de inrichting in de horeca. Veel van onze klanten werken in de horeca en willen het beste in uitstraling in kwaliteit. Dat begrijpen wij als specialisten op het gebied van interieur inrichting natuurlijk als geen ander. Wij helpen u dus met de inrichting van uw horeca. Dat doen we op een volkomen flexibele manier. Heeft u ons nodig voor de finetuning? Dan komen we op het moment dat u dit schikt. Laat u liever het volledige project over de inrichting aan ons over? Dan verzorgen we het gehele project. Van het begin tot het einde zijn wij uw partner in de horeca. Heeft u alles voor elkaar en voldoet uw uitstraling aan het niveau dat u wenst? Dan zal dit zeker uw omzet en klantaantal ten goede komen.

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Horeca inrichting van begin tot einde

Bij Rubens Interieurbouw gaan we een stapje verder dan veel van onze collega’s. Wij luisteren ten eerste nauwgezet naar uw wensen en specificaties. Dat leidt tot een plan en een advies. Als u dit wenst ontvangt u van ons een duidelijke offerte. Uiteraard hoort bij een duidelijke offerte een helder inzicht in de prijzen. Zijn we het met elkaar eens? Dan gaan we aan de slag. We voeren uw project precies zo uit als overeengekomen. Daarbij krijgt u natuurlijk volledige service en garantie. Dat geldt voor alle producten en diensten van Rubens Interieurbouw. Over de realisatie en eindoplevering zijn we pas tevreden als u dat bent. We vinden het daarbij vanzelfsprekend dat we een eindcontrole uitvoeren en waar nodig nogmaals finetunen.

Inrichting in de horeca en meer

Dit is slechts één van onze werkzaamheden. U gaat namelijk ook naar Rubens Interieurbouw voor:

  • Meubels op maat
  • kasten op maat (inclusief kastenwanden)
  • Winkelinrichting
  • Kantoorinrichting
  • Complete interieurbouw voor zakelijke en particuliere klanten

Meer weten over onze mogelijkheden met horeca inrichting?

Voor meer informatie over de mogelijkheden die we bij Rubens Interieurbouw bieden kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is 0299-436360. U kunt ook uw vraag stellen door het contactformulier op de website in te vullen. Rubens Interieurbouw is uw specialist voor de horeca inrichting.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Merken

Wij maken gebruik van toonaangevende kwaliteitsmerken

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen