Horeca interieur Amsterdam

De perfecte inrichting voor uw horeca in Amsterdam

Horeca interieur in Amsterdam laten realiseren? Kies voor de kwaliteit en expertise van Rubens Interieurbouw. Wij leveren voor de horeca een perfecte inrichting die aansluit bij uw wensen. U weet vast hoe belangrijk de uitstraling van uw interieur is en hoe dit bijdraagt aan het succes voor uw omzet. Uw klanten worden in belangrijke mate uitgenodigd om uw gelegenheid te bezoeken en er terug te keren. Past de sfeer precies bij datgene wat de klant wil? Dan zit u met uw uitstraling van de horeca alvast goed. Weet u zelf op welke manier u de horeca eruit wilt laten zien? Neem dan contact op met Rubens Interieurbouw voor de realisatie hiervan. Heeft u wel ideeën over het interieur en wilt u daar aanvullende advies over? Twijfelt u of uw ideeën ook het gewenste resultaat geven? Wilt u een gesprek over de toepassing van kleuren en stijlen in het interieur? Neem dan zeker contact op met Rubens Interieurbouw om dit te bespreken. Samen komen we ongetwijfeld tot de meest succesvolle oplossing voor het interieur van uw horeca.

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Rubens Interieurbouw is uw specialist voor het horeca interieur en meubilair in Amsterdam

Bij Rubens Interieurbouw kunnen we bogen op een lange reeks aan ervaring. In de horeca weten klanten de weg naar ons te vinden. Wij hebben namelijk een gedegen reputatie als het aankomt op het verzorgen met een tot in de puntjes verzorgd interieur. Altijd het juiste maatwerk voor de inrichting van de maatwerk horeca. Een bar op maat maken? De kasten indelen? De tafels en stoelen op maat maken? Een unieke stijl en samenhang in sfeer? Daarvoor gaat u steevast naar Rubens Interieurbouw. Bent u onze volgende klant?

Complete dienstverlening van Rubens Interieurbouw

We doen niet uitsluitend in toepassingen en maatwerk voor horecagelegenheden. U kunt ook bij ons terecht voor de volgende soorten diensten en services:

  • Meubilair op maat laten maken
  • Kastenwanden en maatwerk kasten bouwen en plaatsen
  • Interieurbouw
  • Kantoorinrichtingen
  • Winkelinrichting; alles precies op maat gemaakt

Laat Rubens uw horeca interieur verzorgen Amsterdam

We komen graag in contact met u als u een maatwerk wens heeft. Wij werken vanuit Purmerend voor tal van klanten in verschillende bedrijfssectoren. Ook als particulier kunt u uitstekend bij ons terecht. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch door ons te bellen op telefoonnummer 0299-436360. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld voor het bespreken van de mogelijkheden over uw horeca interieur in Amsterdam.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Merken

Wij maken gebruik van toonaangevende kwaliteitsmerken

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen