Interieurbouw Hilversum

Interieurbouw in Hilversum

Interieurbouw in Hilversum door de specialist: Ruben’s Interieurbouw? Wij zijn dé specialist op het gebied van maatwerk interieurs. Zo maken we onder andere mooie kasten op maat voor particulieren en kunnen we zelfs een volledige keuken op maat maken. Maar ook bedrijven kunnen op onze hulp rekenen, zoals voor het maken van een overzichtelijke winkelinrichting, kantoorinrichting, een gezellig horeca interieur en nog veel meer. Hoe wilt u uw woning of bedrijfspand inrichten? Met interieurbouw in Hilversum door Ruben’s Interieurbouw zijn de mogelijkheden eindeloos.

Interieur laten maken door professionals

Laat uw interieurbouw in Hilversum aan een professional over: bij Ruben’s Interieurbouw gaan we er graag mee aan de slag. We zijn van alle markten thuis en bieden een mooie oplossing voor uw woning. We gebruiken specialistische technieken voor de interieurbouw in Hilversum. Zo maken we bijvoorbeeld een mooie keuken op maat helemaal in uw gewenste woonstijl. Of kies voor maatwerk kasten zoals een kledingkast op maat waar uw gehele garderobe makkelijk in past. Maak een afspraak met onze specialist om de mogelijkheden te bespreken.

Rubens Interieurbouw meubels

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Vakwerk voor bedrijven

Naast particulieren verzorgen we natuurlijk ook interieurbouw in Hilversum voor bedrijven. We voeren onder andere de volgende werkzaamheden in bedrijfspanden uit:

  • Horeca inrichting
  • Kantoorinrichting
  • Winkelinrichting
  • Kasten op maat

Of het nu gaat om een moderne kantoorinrichting, overzichtelijke winkelinrichting of een gezellig horeca interieur, voor ons is het geen probleem. Heeft u juist heel andere ideeën? Neem contact op en bespreek uw wensen op het gebied van interieurbouw in Hilversum.

Service door Ruben’s Interieurbouw

Waarom u juist kiest voor de service van Ruben’s voor interieurbouw in Hilversum? Wij verzorgen alles van a tot z, voor zowel bedrijven als particulieren. We beginnen natuurlijk met een maatwerk ontwerp. Vervolgens voeren we de productie zelf uit en zullen we uw interieur vakkundig plaatsen. Ongeacht of het gaat om een winkelinrichting, kantoorinrichting of dat u horeca meubilair wilt laten maken, of dat u voor uw woning kasten op maat of een keuken op maat wilt laten maken, wij weten precies hoe we aan het werk moeten gaan. We voeren de kerntaken zelf uit en kunnen op die manier korte lijnen houden. Zo garanderen we een mooi eindresultaat dat helemaal naar wens is. We overleggen met u als klant over hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden en denken met u mee over de beste oplossing voor uw situatie. Kortom, voor interieurbouw in Hilversum kiest u Rubens’ Interieurbouw.

Vrijblijvende offerte voor interieurbouw in Hilversum

Kies voor de hulp van een specialist voor interieurbouw in Hilversum, neem contact op met Ruben’s Interieurbouw. Wij sturen graag een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0299-436360 of door een mail te sturen naar info@rubensinterieurbouw.nl.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Merken

Wij maken gebruik van toonaangevende kwaliteitsmerken

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen