Interieurbouw Purmerend

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Maatwerk meubels voor u gemaakt

Wilt u in Purmerend een vakman inschakelen voor interieurbouw, kasten op maat en maatwerk meubels? Dan kunt u daar uitstekend voor terecht bij Rubens Interieurbouw in Purmerend. Wij leveren winkelinrichting, kantoorinrichting en horeca inrichting op maat. Horeca meubilair dat precies aansluit bij de door u gewenste stijl? Kledingkast, keuken of meubels op maat in uw woning of kantoor in Purmerend? Interieurbouw voor uw winkelinrichting nodig? Dan bent u met Rubens Interieurbouw verzekerd van de beste kwaliteit en uitstekende service. U kiest voor Rubens Interieurbouw in Purmerend als het echt helemaal goed moet zijn. Meubels op maat is een specialisme dat we bij Rubens Interieurbouw van A tot Z in de vingers hebben. Mogen we u daar binnenkort ook van overtuigen? Onze contactgegevens vindt u onderstaand.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Interieurbouw voor uw horeca-, kantoor of winkelinrichting!

De Purmerendse onderneming Rubens Interieurbouw zorgt voor perfecte kwaliteit waar het gaat om:

Voor ons maakt het niet uit of u een ondernemer of particulier bent. We luisteren namelijk naar ieders wensen en vertalen deze naar de praktijk en de mogelijkheden. Maatwerk meubels? Complete interieurbouw? Horeca meubilair op maat? Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor de uitvoering.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Een nieuwe winkelinrichting in Purmerend

Een winkelinrichting draagt in belangrijke mate bij aan uw verkoopsucces. Dat mochten we in Purmerend al vaak mee helpen ondersteunen. We maken kasten op maat, zorgen voor maatwerk meubels en kunnen de meubels op maat volledig verwerken in de totale interieurbouw. Schakel ons in en u bent verzekerd van de optimale realisatie van uw wensen. We leggen u in een persoonlijk gesprek graag meer uit over de mogelijkheden die we u te bieden hebben. Dat doen we overigens niet uitsluitend voor winkelinrichting. Bijvoorbeeld in de horeca zijn wij ook een graag geziene gast. We zorgen namelijk iedere keer opnieuw met onze maatwerk meubels, horeca meubilair en de volledige horeca inrichting voor aansprekende successen. Uw gastvrijheid en kwaliteit als horecaonderneming verzorgt u zelf. Voor de interieurbouw en de omlijsting zorgen wij.

Contact opnemen met Rubens Interieurbouw in Purmerend

Graag leggen we u meer uit over de mogelijkheden in kasten op maat, interieurbouw, maatwerk meubels en de inrichting van ondernemingen. Bel ons daarvoor en ook als u een vraag heeft als particulier over meubels op maat. U bereikt Rubens Interieurbouw op telefoonnummer 0299-436360. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Graag zien we u binnenkort voor een vrijblijvend gesprek in Purmerend.

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw