Interieurbouw Waterland

Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw.

Maatwerk keuken en/of meubels

Bent u op zoek naar de beste maatwerk meubels in Waterland? Daarvoor is Rubens Interieurbouw uw specialist in Waterland. Wij werken voor particulieren en ondernemers. Uw horeca inrichting perfect in orde? Een fraaie winkelinrichting met kasten op maat? Meubels op maat voor uw kantoorinrichting? Of wilt u gewoon een keuken of kledingkast op maat? Dan gaat u naar Rubens Interieurbouw. Wij werken vanuit Purmerend en komen onder andere bij u in Waterland. De maatwerk meubels worden precies zoals u ze in gedachten had. Heeft u in Waterland behoefte aan een advies over de kantoorinrichting, kasten op maat of horeca meubilair? Kies dan voor een gesprek daarover met Rubens Interieurbouw. Evengoed kunt u bij ons terecht voor interieurbouw, de horeca inrichting en maatwerk meubels.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Winkel-, horeca-, kantoorinrichting en maatwerk meubels

We zijn uw specialist in de regio Zaanstreek-Waterland op het gebied van maatwerk interieurbouw. Wij verzorgen onder meer voor u:

Heeft u andere wensen op het gebied van interieurbouw? Neem dan contact met ons op. Vanuit onze ervaring met projecten bij ondernemers en particulieren hebben we hierin altijd wel de perfecte oplossing te bieden.

Rubens interieurbouw
Rubens interieurbouw

Nieuwe kantoorinrichting in Waterland

Een bedrijf in Waterland was op zoek naar een bijzondere uitstraling voor de ontvangstruimte. Er was wel een aantal ideeën en het budget was bepaald. We zijn samen om de tafel gegaan om de plannen voor de kantoorinrichting en de meubels op maat te bepalen. Vanuit Rubens Interieurbouw hebben we eerst een inventarisatie van de wensen gemaakt. Vervolgens hebben we een gericht advies opgesteld met smaakvolle kasten op maat en maatwerk meubels. De aansluitende goedgekeurde offerte gaf het startsein. Het eindresultaat? Een bijzonder fraaie en stijlvolle kantoorinrichting in de ontvangstruimte. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw kantoorinrichting? Of heeft u een advies nodig over uw horeca meubilair en inrichting? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Rubens Interieurbouw.

Contactgegevens van Rubens Interieurbouw in Waterland

We gaan graag met u in gesprek over uw wensen op het gebied van interieurbouw, kasten op maat, kantoorinrichting, horeca inrichting en winkelinrichting. Wilt u meer weten over onze aanpak bij kasten op maat, maatwerk meubels of volledige interieurbouw? Bel ons dan op telefoonnummer 0299-436360 of vul het contactformulier op de website in. Rubens Interieurbouw? Uw vakman voor kasten en meubilair op maat en interieurbouw in Waterland

Rubens interieurbouw

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerenomeerde merken

met de hoogste kealiteit

Rubens interieurbouw