Kantoorinrichting Amstelveen

De uitstraling van uw bedrijf in Amstelveen

Wij werken voor ondernemers en particulieren in de zeer ruime regio Amstelveen. Wilt u een kantoorinrichting die volledig voldoet aan uw eisen en wensen? Dan is Ruben’s Interieurbouw uw gespecialiseerde bedrijf. De kantoorinrichting kunt u volledig aan ons overlaten. Wilt u zelf een grote invloed? Dan is het aan te raden om hier eens met ons van gedachten over te wisselen. Wij luisteren naar uw wensen en mogelijkheden. Heeft u een budget bepaald? Dan kunnen we direct overgaan tot een uitwerking van uw plannen. Hoe groot uw eigen invloed daarbij is laten we aan uzelf over. We stellen ons in dat opzicht volkomen flexibel op. Zo kan het zijn dat u het grootste gedeelte van uw plannen zelf uitvoert. Heeft u dan voor het echt specialistische werk onze hulp nodig? Dan zorgen we dat we met die finetuning uw kantoorinrichting in Amstelveen op topniveau krijgen. Precies zoals u dat vooraf had bedacht.

Rubens Interieurbouw

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Kantoorinrichting in de praktijk

Klasse en een professionele uitstraling. De uitwerking? Dat lag volkomen open. We hebben samen met de partners van dit kantoor besproken welke de gewenste uitstraling van de kantoorinrichting was. Vervolgens is daar een uitgewerkte offerte uit voortgekomen. De realisatie hebben we bijna volledig zelf en met een klein deel specialistische hulp van anderen uitgevoerd. Het resultaat mocht er wezen. Namelijk precies de klasse en uitstraling die paste bij het kantoor en de gewenste eerste indruk die het op klanten en bezoekers diende te maken.

Wat doet Ruben’s Interieurbouw nog meer?

Wij zijn niet alleen specialist in kantoorinrichting. Ook de volgende werkzaamheden kunt door ons laten uitvoeren:

  • Inrichten van een winkel
  • Maatwerk in de horeca
  • Complete bouw van interieurs
  • Kastenwand op maat maken

Meubels maken

Neem contact met ons op over uw kantoorinrichting Bij Ruben’s Interieurbouw staan we voor u klaar om u de informatie te geven die u nodig heeft om een juiste keuze te maken. We bieden u een vrijblijvend advies over de meest geschikte opties in uw situatie. Wilt u ons bellen? Gebruik hiervoor dan het telefoonnummer 0299 436 360. Wij nemen zelf contact met u op als u besluit om het contactformulier op de website in te vullen. Ruben’s Interieurbouw is uw specialist in kantoorinrichting in Amstelveen volgens maatwerk.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Merken

Wij maken gebruik van toonaangevende kwaliteitsmerken

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen