Interieurbouw Amstelveen

Interieurbouw van de maatwerk specialist

Bent u in Amstelveen op zoek naar kasten op maat, winkelinrichting, horeca meubilair of een complete keuken op maat? Hiervoor bent u in Amstelveen bij Rubens Interieurbouw aan het juiste adres. Wij zijn specialisten in maatwerk meubels, horeca inrichting, kantoorinrichting en winkelinrichting. Voor complete interieurbouw zit u bij ons in Amstelveen helemaal goed. Wilt u binnenkort nieuw horeca meubilair? De vernieuwing van uw kantoorinrichting? De kasten op maat in huis of op kantoor? Dan neemt u in Amstelveen en ruime regio contact op met Rubens Interieurbouw. We bespreken graag vrijblijvend uw wensen. Daarbij mag u bij voorbaat rekenen op onze gedrevenheid om u van het best mogelijke te voorzien. Winkelinrichting? Kantoorinrichting? Meubels op maat? Horeca meubilair of de complete horeca inrichting? Bij Rubens Interieurbouw maken we uw wensen waar!

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Nieuw horeca meubilair in Amstelveen

Rubens Interieurbouw mocht voor een horecaondernemer in Amstelveen de horeca inrichting verzorgen. Een opdracht die vooraf uitgebreid besproken was. We hebben hier een scherp geprijsde offerte met gedetailleerde uitwerking neergelegd. De ondernemer wist hierdoor precies op welk eindresultaat hij mocht rekenen. De interieurbouw werd gedaan. De kasten op maat geplaatst. Het horeca meubilair werd natuurlijk precies zoals besproken. De maatwerk meubels, interieurbouw en totale horeca inrichting was hiermee klaar voor het nieuwe horecaseizoen. De frisse en bijzondere uitstraling van de zaak zorgde voor een hoge aantrekkingskracht van vaste bezoekers en passanten. De omzet van de onderneming maakte de investering in de nieuwe horeca inrichting zeker de moeite waard.

Maatwerk meubels van Rubens Interieurbouw in Amstelveen

Wij zijn uw specialist als het gaat om maatwerk in elk soort situatie. Denkt u hierbij vooral aan dit soort werk:

  • Horeca meubilair met maatwerk interieurbouw en horeca inrichting
  • Winkelinrichting en kantoorinrichting
  • (Kleding)kasten op maat
  • Meubels op maat
  • Keuken op maat
  • Complete interieurbouw met maatwerk meubels en toepassingen

Wilt u weten wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Ga dan het gesprek met ons aan. We luisteren graag naar uw wensen en vertalen deze naar een praktische oplossing.

Contact opnemen met Rubens Interieurbouw in Amstelveen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bij Rubens Interieurbouw kunnen bieden op het gebied van interieurbouw en maatwerk meubels? Bel ons dan eens op telefoonnummer 0299-436360 of vul het contactformulier op de website in. Wij bieden u de beste mogelijkheden tegen een voordelige prijs in Amstelveen en elders.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Merken

Wij maken gebruik van toonaangevende kwaliteitsmerken

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen