Interieurbouw Haarlem

Maatwerk meubels, kasten en keukens!

Zoekt u de beste kwaliteit maatwerk meubels, (kleding)kasten op maat, horeca meubilair en winkelinrichting? Voor deze en andere diensten, zoals interieurbouw en winkelinrichting, gaat u naar Rubens Interieurbouw in de regio Haarlem. Wij werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Haarlem en omgeving. Om het beste in interieurbouw en maatwerk meubels te kunnen leveren vinden we persoonlijk contact met u erg belangrijk. Wij luisteren graag naar uw wensen in Haarlem en vertalen deze naar de meest praktische oplossingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met kantoorinrichting, interieurbouw, winkelinrichting of horeca inrichting? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op in Haarlem. Wij staan voor u klaar om de beste meubels op maat voor uw te maken.

Rubens Interieurbouw meubels

Meubel ontwerp op maat

Volledig naar uw wensen

Ruben’s Interieurbouw realiseert maatwerk voor iedereen. Van een uniek meubel voor thuis tot een complete bedrijfsinrichting in hoogwaardige materialen. Naar ons of uw ontwerp, van binnen tot buiten!

Interieurbouw in Haarlem

De binnenstad van Haarlem is regelmatig het toneel van verandering in winkels en horeca. U ziet dan aan het begin van een seizoen het horeca meubilair veranderen. Er is een nieuwe eigenaar van een zaak. De winkelinrichting wordt op de schop genomen en kasten op maat worden gemonteerd. Dan is er een flinke kans dat u een van de medewerkers van Rubens Interieurbouw aan het werk ziet. Weet u al wat u aan ons heeft? Dan zien we u graag om een volgende opdracht met u te bespreken. Kent u Rubens Interieurbouw nog niet? Dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wellicht zoekt u een nieuwe kantoorinrichting, kasten op maat of maatwerk meubels. Laat ons uw wensen horen en wij zorgen voor de uitvoering bij u in Haarlem.

5 tips bij het uitbesteden van uw winkel-, horeca- en kantoorinrichting

Wellicht bent u binnenkort van plan om iets te doen met interieurbouw, de kantoorinrichting of horeca inrichting. Wellicht wilt u als particulier meubels op maat laten maken. Of heeft u de behoefte om de lang gekoesterde wens voor kasten op maat in vervulling te laten gaan. Dan wilt u daarvoor natuurlijk de beste vakman of vakvrouw voor aan het werk zien. Bij uw keuze heeft u misschien iets aan deze tips:

  • Kies voor een interieurbouwer met kennis en ervaring
  • Vergelijk beoordelingen en referenties
  • Bespreek uw wensen persoonlijk
  • Zorg dat uw kosten vooraf goed inzichtelijk zijn
  • Ga voor een totaalpakket en kwaliteit en niet alleen voor de laagste prijs

Contact opnemen over uw interieurbouw in Haarlem

Bel met Rubens Interieurbouw op 0299-436360 of vul het contactformulier op de website in. Wij zijn uw specialist in meubels op maat en interieurbouw in Haarlem.

Portfolio

Een selectie uit ons werk

Merken

Wij maken gebruik van toonaangevende kwaliteitsmerken

Unieke interieurbouw op maat

Advies, Ontwerp en Productie

Offerte aanvragen